Başkan Zihni Şahin'den NUMAN KURTULMUŞ'a ZİYARET!

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ve AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti Genel Başkan Vekili ve Yerel Seçimler Strateji Heyeti Başkanı Numan Kurtulmuş'u makamında ziyaret etti.

Birkaç gündür Başkent'te AK Parti'nin üst düzey yöneticileri ve Kabine üyeleriyle bir araya gelen Zihni Şahin, son ziyaretini AK Parti Genel Başkanvekili ve yerel seçimlere hazırlık için oluşturulan, AK Parti Genel Başkan Yardımıcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın da içerisinde yer aldığı Strateji Heyeti'nin Başkanı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi.
SAMSUN PROJELERİ VE YEREL SEÇİMLER
AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman ile birlikte yaptıkları ziyareti değerlendiren Başkan Zihni Şahin, "Ankara programlarımızdaki son ziyaretimizi AK Parti Genel Başkan Vekilimiz sayın Numan Kurtulmuş beye gerçekleştirdik. Samsun'umuzu geleceğe taşıyacak olan projelerimizi kendisine anlatma fırsatını bulurken yerel seçimlere yönelik önemli görüş alış verişinde de bulunduk. Her yönüyle yararlı ve hayırlı bir ziyaret oldu. Misafirperverliğinden dolayı sayın Genel Başkanvekilimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kaynak; samsungazetesi