Başkanlardan İl Tarım ve Orman Müdürüne 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

TAKİP ET

Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı S. Zeki Murzioğlu ile birlikte Samsun İl Tarım Ve Orman Müdürü olarak atanan İbrahim Sağlam' ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Borsa Genel Sekreteri Ahmet Aliyazıcı'da hazır bulundu.

Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı S. Zeki Murzioğlu ile birlikte Samsun İl Tarım Ve Orman Müdürü olarak atanan İbrahim Sağlam’ ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette Borsa Genel Sekreteri Ahmet Aliyazıcı’da hazır bulundu.
Samsun Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında bilgi nakleden Başkan Çakır, kurumların birlikte çalışma kültürünün olgunlaşmasının işlerin yürütülmesi ve sorunların çözümü yönünde çok önemli olduğunu vurguladı.
İl Müdürü İbrahim Sağlam’ da ziyaret nedeniyle Başkanlara teşekkür etti. Bütün kurumların katkısı ile ilimiz tarımını çok daha ileriye taşıma hedefinde olduklarını belirten Sağlam, birçok kurumun ilgi alanına giren tarım sektöründe tüm paydaşların birlikte çalışarak güzel projelere imza atılabileceğini vurguladı.

Sinan Çakır