Bayındır Memur-Sen İsa Çolak ile devam - Samsun Haber

TAKİP ET

Bayındır Memur Sen Samsun Şube Başkanlığı'nın yapılan olağan genel kurulunda Başkan İsa Çolak güven tazeledi.

Bayındır Memur Sen Samsun Şube Başkanlığı'nın ikinci olağan genel kurulu yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan Genel kurula Bayındır Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ömer TÜRK , Memur-Sen İl Temsilcisi Hamdi YILDIZ, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet MUŞTA, AK Parti ilkadım İlçe Başkanı D.Mücahit ERBİN, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir KÖSTEK , Sinop il Temsilcisi Yunus Emre ÜNVER Memur-Sen e bağlı şube Başkanları Kadınlar Komisyonu Başkanı ile Üyelerin katılımı ile gerçekleşti. 


Divan Başkanlığını Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa KARABİBER’in, Üyeliklerini Diyanet-Sen  1. Nolu Şube başkanı Murat AKKUŞ ve Ben Bir-Sen  Samsun Şube başkanı Savaş GAYRETLİ'nin yaptığı toplantıda Şube Başkanının İsa ÇOLAK, Memur Sen Samsun il temsilcisi Hamdi Yıldız ve Bayındır Memur-Sen Genel Başkan yardımcısı Ömer TÜRK Birer konuşma yaptılar.
Bayındır Memur Sen Samsun şubesinin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetim Kurulu Raporu okundu ve ibra edildi.
Tek listeyle girilen seçimlerde şube Başkanlığına İsa ÇOLAK Yönetim Kurulu Üyeliklerine Ümit Fatma TÜMÇAKIR, Hasan ÖNDER, Gökhan SARAÇOĞLU ve Muhammet AVCI seçildiler.