BEM-BİR-SEN Asarcık Belediyesi'yle sosyal denge sözleşmesi imzaladı

TAKİP ET

Asarcık Belediyesi ile BEM-BİR-SEN (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası) Samsun Şubesi arasında sosyal denge sözleşmesi yapıldı.

Asarcık Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Samsun Şubesi arasında bir süredir devam eden sosyal denge sözleşmesi görüşmeleri neticesinde sosyal denge sözleşmesi imzalandı.
Sosyal denge sözleşmesinin imzalanması nedeni ile Asarcık Belediye Başkanlık Makamında imza töreni düzenlendi.

İmza törenine Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkan vekili Savaş Gayretli, Asarcık Belediyesi İş Yeri Temsilcisi Hamit Canpolat, Bem-Bir-Sen Güney Bölge Temsilcisi Fehmi Durgun ve sendika üyeleri katıldılar.

Bem-Bir-Sen Başkan Vekili Savaş Gayretli, "Birlik ve beraberlik ile Asarcık Belediyesi'nde güzel ve hayırlı bir işe imza attık, Şerif başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bugün itibariyle Başkan gereğini yapmış ve memurunu düşünmüştür. Sıra çalışanlarımızdadır. Sizler de, memleketinizi düşünerek çalışmalısınız. Bizler sendika olarak sadece bu günlerde değil her türlü sorununuzda yanınızdayız. Siz değerli üyelerimiz büyük ve güçlü bir ailenin mensuplarısınız" dedi.

Belediye Başkanı Şerif Kılağuz ise imkanlar dahilinde çalışanlara en iyi sosyal hakları sağlamanın çabası içinde olduklarını belirterek, "Sözleşmenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çalışanların motivasyonunu sağlamak için her zaman biz çalışanın ve alın teri dökenin ve görevini layıkıyla yapan herkesin yanındayız. Bizler canla başla büyük bir gayretle güzel şeyler yapacağımız kanaatindeyim. Toplu şekilde bir ve beraber aynı hedefe yürürsek engelleri aşar güzel şeyler yaparız. Bu sözleşmenin sizler ve aileleriniz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum." Dedi.

Sözleşme konuşmaların ardından Belediye Başkanı Şerif Kılağuz ve BEM- BİR-SEN Samsun Şube Başkan Vekili Savaş Gayretli tarafından imzalandı.

asarcık belediyesi