Bem Bir Sen Başkanı Gayretli'den Fen İşleri ve AKOM'a ziyaret

TAKİP ET

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanlığı tarafından sendikal faaliyetler çerçevesinde Başkan Gayretli Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ve Acil Koordinasyon Merkezini (AKOM) ziyaret etti. Ziyarette sendikaya 5 yeni üye kazandırıldı.

Ziyaretler çerçevesinde Gayretli ilk olarak Fen İşleri Daire Başkanı Metin Köksal’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü ve sendikal faaliyetler hakkında bilgiler aktardı.
Daire Başkan Köksal ise ziyaretten dolayı duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek Gayretli’ye teşekkür etti.
Bem Bir Sen Başkanı Gayretli daha sonra Fen İşleri Şube Müdürü Ahmet Bayır'ı ziyaret etti.


Gayretli ziyaretinin son bölümünde ise AKOM’da görevli sendika üyeleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti ve sendikal çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Gayretli burada göreve başlayan 5 memurun sendikaya üye kayıtlarını gerçekleştirdi ve sendika hakkında bilgilendirmede bulundu.
Ziyareti değerlendiren Bem Bir Sen Başkanı Savaş Gayretli Bem Bir Sen olarak 2020 yılında olduğu bu yılda sendikal faaliyetlere ara vermeden devam edeceklerini belirterek; “Biz gücümüz üyelerimizden alıyoruz. Bize bu gücü veren üyelerimiz ile sahada bir araya gelmek bize onur veriyor. Bizlerin davamızda haklı olduğumuzun göstergesi sendikamıza yeni üye olan arkadaşlarımızın katılımları.  İnşallah 2021 yılında da ara vermeden faaliyetlerimize devam edeceğiz. Bu vesile ile 2021 yılının üyelerimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”dedi.

Bem Bir Sen Başkanı Gayretliden Fen İşleri ve AKOMa ziyaret