Bem Bir Sen'den SASKİ'ye hayırlı olsun ziyareti

TAKİP ET

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun İl Başkanlığı tarafından Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürlüğüne hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirildi.

Ziyaretler kapsamında  Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ve Bem Bir Sen Samsun İl Başkanı Savaş Gayretli ile beraberindekiler ilk olarak SASKİ Genel Müdürlüğüne bir süre önce atanan  Bahattin Yanık’ı makamında ziyaret ederek Yanık’a yarlı olsun dileklerini ileterek başarılar dilediler.

Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ve Bem Bir Sen Samsun İl Başkanı Savaş Gayretli ile beraberindekiler daha sonra ise SASKİ Genel Müdür Yardımcılıklarına atanan Cihan Güller ve Sebahattin Belik'i  ayrı ayrı ziyaret ettiler.

Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever ve Bem Bir Sen Samsun İl Başkanı Savaş Gayretli’ye ziyaretlerde Bem Bir Sen Samsun Şube Yönetim Kurulu, Denetim, Disiplin, Kadın Kolları ve SASKİ temsilcileri eşlik etti.

Bem Bir Sen Samsun İl Başkanı Savaş Gayretli ziyaretler ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada göreve yeni atanan SAKİ yöneticilerine hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini belirterek; “Bem Bir Sen ailesi olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretler sıcak bir ortamda gerçekleşti. SASKİ Genel Müdürümüz  Sayın Bahattin Yanık’ı ve Genel Müdür Yardımcılarımız Sayın Cihan Güller ve Sayın Sebahattin Belik’e nazik kabullerinden dolayı teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.”dedi.

Bem Bir Senden SASKİye hayırlı olsun ziyareti