BİLNET Okulları'ndan Muhteşem Lansman

TAKİP ET

BİLNET Okulları Samsun Kampüsü Lansman Toplantı Samsun Protokolünün yoğun bir katılım ile Shreton Otel'de yapıldı. Samsun BİLNET Kampüs Kurucusu Dr. Hakan Özcan; 'Samsun sevdalısı olarak kesinlikle hedefimizde bir üniversite kurmak var." dedi.

BİLFEN Şirketler Grubu desteği ve 30 yıllık BİLFEN tecrübesinden destek alarak, 21. Yüzyılın değişen eğitim ihtiyaçları cevap verebilmek, rekabetçi dünyaya yeni nesilleri donanımlı olarak yetiştirebilmek amacıyla BİLNET Okulları Samsun Kampüsü 2018-2019 eğitim öğretim yılına yenilikleri ile daha da güçlenerek öğrencileri ile buluşuyor. 

BİLNET okulları olarak Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yüzü Batı'ya dönük, her türlü bilimsel, kültürel ve sosyal yeniliğe açık vatandaşlarını yetiştirerek, Türkiye'deki eğitim serüvenine Ankara, İstanbul, Samsun, Malatya, Diyarbakır, Sakarya, Hatay, Kocaeli olmak üzere toplam 11 Kampüs ile devam ediyor. Yakın bir zamanda tüm Türkiye'ye yayılarak geniş kitlelere ulaşılması hedeflemiştir. 

'Doğru Eğitimle Doğru Gelecek ' mottosu ile yola çıkan BİLNET Okullarında eğitim müfredatı, sadece akademik alanda değil, kültürel ve sanatsal alanda tam donanımlı bireyler yetiştirmenin yanından, yabancı dil becerileri, yenidünyanın olmazsa olmazları; kodlama, STEM, robotik, maker gibi 21. Yüzyıl ihtiyaçları doğrultusunda hazırlandı. Öğrencilerin, tüm kademelerde temel bilimlerin yanında; yabancı dil, spor, kültür, sanat ve teknoloji alanlarında da kendilerini en üst seviyeye çıkaracak bir eğitim almaları hedefleniyor. 

 

NİHAİ HEDEF ÜNİVERSİTE 

Samsun BİLNET Kampüs Kurucusu Dr. Hakan Özcan; “Samsun sevdalısı olarak kesinlikle hedefimizde bir üniversite kurmak var.  Bu şehre bir üniversite kazandırmak bizim nihai hedefimiz. Zaten Samsun’un da buna ihtiyacı var” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: " Bizler bugüne kadar şehrimizde temel yatırım kalemi olarak sağlık alanında yatırımları tercih ettik. Sağlık yatırımlarına öncelik verirken de küçük çekişmelerle uğraşmayalım, denenip tecrübe edilip keşfedilenleri tekrardan keşfetmekle zaman kaybetmeyelim düşüncesiyle Türkiye'nin en büyük ve bilgi birikimi en güçlü sağlık grubu olan MEDİCALPARK Sağlık Grubu ile ortaklık yapmaya karar verdik. Bu ortaklıkla da ne kadar doğru karar verdiğimizi bugün geri dönüp baktığımızda çok daha net olarak görüyoruz. Şehrimizin Sağlık Kenti Samsun olarak bilinmesinde de büyük katkıları olan Türkiye'nin Anadolu'daki en donanımlı ve kapsamlı iki hastanesi olan VM MEDİCALPARK VE LIV HOSPITAL' ı şehrimize kazandırmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz.  Bugün sağlıkta gözlemlediğimiz reform anlayışını eğitimde görmeye başladık. Eğitim alanında da özel eğitim kurumlan eskiden alışık olmadığımız şekilde anasınıfından, ilkokuldan üniversiteye kadar olan eğitimin her aşamasında etkili bir aktör olmaya başladı. İşte bu süreçte ortağım ve kader arkadaşım Dr. Hikmet Çavuş'la birlikte yine sağlıkta olduğu gibi merkezinde insanın olduğu eğitim alanına yatırım yapmayı şehrimiz adına ihtiyaç görüp tercih ettik. Eğitime yatırım yaparken de Türkiye'nin en tecrübeli, en başarılı ve gelecek vizyonu en geniş markası ile şehrimize yatırırım yapma kararı aldık ve BİLFEN Şirketler grubu ile ortaklık yaptık. Türkiye de kendini ispat etmiş BİLFEN grubu ile şehrimize ilk yatırımı BİLNET Samsun kampüsü ile gerçekleştiriyoruz. Bu başlangıçla da aynen sağlıkta olduğu gibi şehrimiz adına Anadolu'nun en güçlü eğitim kurumu olmayı kendimize hedef olarak koyduk"   

 

EBEVEYN OLMAK GÜNÜMÜZDE DAHA ZOR BİLNET 

Okullarının CEO' su Faruk Tatar  ise; “Dün anne baba olmak çok zordu, bugünün dünyasında ise daha da zor hale gelmiştir. Küreselleşme, teknoloji ve artan rekabet çocuklarımızı bekleyen belli başlı kavramların başında gelmektedir. Bu anlamda çocuklarımızı geleceğe hazırlamanın tek ve en iyi yolu, onların alacağı eğitimin kalitesini arttırmaktır. Bir anne, baba ve çocuğun genel anlamda ihtiyaç hiyerarşisine bakıldığında her biri diğerinden daha önemli kavramlarla karşılaşılmaktadır. Bunların başında servis taşımacılığını, beslenmenin eğitimdeki rolünü, yenidünyanm rehberlik anlayışını, eğitim teknolojilerinin hayattaki rolünü, okul güvenliğini, yabancı dil becerileri, yenidünyanm olmazsa olmazları; kodlama, STEM, robotik, maker gibi belli başlı argümanlarını saymak mümkündür. İşte bundan dolayı çocuklarımızı geleceğe hazırlamak, kurumsal kültür ve ciddiyete sahip bir eğitim kurumunun işi haline gelmiştir. Bu bağlamda;  30 yıllık özel okul tecrübemizle karşınızdayız” ifadelerini kullandı.  

 

BİLNET OKULLARININ BAŞARISI ORTADA 

Bir diğer Samsun BİLNET Kampüs Kurucusu Hikmet Çavuş; “ Son TEOG sınavında Türkiye genelindeki en başarılı 50 okuldan 35 tanesi BİLFEN okullarıdır.  Eğitime yapılan yatırım geleceğe yatırımdır. Her aile çocuğunun geleceğini kurtarmak için onun eğitimine yatırım yapmalıdır.    Basın toplantısının ardından gerçekleştirilen lansman toplantısına Samsun protokolü de katıldı.  Samsun Bölgesi'nde eğitimin tek adresi olma yolunda ilerleyen Bilnet Okulları hem akademik hem de kültürel anlamda tam donanımlı bireyler yetiştirmeyi ilke ediniyor.

Bilnet Okulları