Boğaziçi Üniversiteliler kampüste buluştu

TAKİP ET

Boğaziçi Üniversiteliler Derneği (BURA) 13. Genel Kurul Toplantısı 6 Kasım 2016 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

Boğaziçi Üniversiteliler Derneği (BURA) 13. Genel Kurul Toplantısı 6 Kasım 2016 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. 

Genel Kurul’a katılarak bir konuşma yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 21. yüzyılın geçen yüzyıla kıyasla çok farklı bir dönem olduğuna işaret ederek eğitimden enerji politikalarına bu dönemde kartların yeniden karıldığını belirtti. Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu ise 150 yılı aşan köklü geleneğiyle ‘’Mezun destekli bir kamu üniversitesi’’ olarak Türkiye’nin ve dünyanın en iyi üniversitelerinden biri olma hedefinin altını çizdi.
BURA Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Akkoç’un açılış konuşmasıyla başlayan Genel Kurul’a katılarak bir konuşma yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Boğaziçi Üniversitesi’nin Türkiye’nin müstesna eğitim kurumlarından biri olarak bir marka oluşturduğunu belirtti.
BURA 13. Genel Kurulu’na ayrıca AK Parti İstanbul milletvekili Ravza Kavakçı Kan ve Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın yanı sıra, BURA Derneği üyeleri ve Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri de katıldı.