Bölge Otellerine Samsunda Linkage Academy'den Eğitim

TAKİP ET

Sheraton Grand Hotel Samsun ile KATİD Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği iş birliğinde gerçekleştirilen 'online satış ve gelir yönetimi' eğitimi bölge otellerin yöneticilerinin katılımı ile Sheraton Grand Hotel gerçekleşti.

Eğitime çevre illerden 65 yönetici katıldı. Eğitim öncesi Sheraton Grand Hotel Samsun Genel müdürü Savaş Türkay "Yanlış stratejiler ve plansız satış politikaları ile yapılan satışların hem tesislere hem çevre otellere zarar verdiğini " vurguladı. Oda satışlarının her geçen  gün internet üzerinden arttığına dikkat çeken Türkay " Satış kanallarını doğru yönetmek gelirlerin artışında önemli bir rol oynuyor" dedi.

Günün sonunda katılımcılara konuşma yapan Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği KATİD Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Toktaş " Hızla değişen pazara ve satış trandlerine ayak uydurmamız bizlerin ayakta kalıp kalmayacağını direk etkilemektedir. Özellikle gelir yönetimini yapmaya tesisler şuan olduğu gibi ileride daha fazla zarar görecektir. Dedi sözlerine " Bizde dernek olarak bölge otelcilerimizin hem kişisel hem de tesis anlamında rekabet gücünü artıracak eğitim çalışmalarına deva  edeceğiz" dedi.

Gün sonunda desteklerinden dolayı Savaş Türka’ya  plaket, katılımcılara eğitim sertifikaları dağıtıldı.

Şehir dışından gelen misafirlere Atakum sahili ve yeni açılan Golf Kulübü gezdirilerek şehir hakkında bilgi verildi.

KATİD