Boyalıca Mahallesi Muhtarı Ertaş'ın Acı Günü

TAKİP ET

Dün gece 85 yaşında hayatını kaybeden Boyalıca Mahallesi Muhtarı Cevdet Ertaş'ın annesi Şaziye Ertaş toprağa verildi.

kaybeden Boyalıca Mahallesi Muhtarı Cevdet Ertaş’ın annesi, Havza Belediyesinden emekli Necati Saat’in kayınvalidesi ve Havza Belediyesi Personeli Melih Saat’in anneannesi Şaziye Ertaş bir süredir tedavi gördüğü rahatsızlık nedeni ile ağırlaşarak Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Şaziye Ertaş 85 yaşında hayatını kaybetti.

Merhume Ertaş’ın cenazesi Boyalıca Mahallesi Camiinde Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası Boyalıca Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.

Merhume Ertaş’ın cenaze namazına Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, Bir önceki dönem Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Cesur Şahin,mahalle muhtarları, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazı öncesi ve sonrası Ertaş ve Saat aileleri taziyeleri kabul etti.

Boyalıca Mahallesi Muhtarı Cevdet Ertaş; ”Uzaktan yakından gelerek ve arayarak acımızı paylaşan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin ise Ertaş ve Saat ailelerine sabırlar dileyerek; “Değerli ağabeyim ve kıymetli muhtarım Cevat Ertaş’a tüm muhtarlarımız adına sabırlar, kıymetli validemize Allah’tan rahmet dilerim.” Dedi.

Boyalıca Mahallesi Muhtarı Ertaşın Acı Günü