Bu yıl ilçemizin yüzde 100'ü doğalgaza kavuşacak

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ilçe merkezinde bu yıl doğalgaz çalışması yağılacak olan mahalle muhtarları ile bir araya geldi. İkiz; 'Bu yıl ilçemizin yüzde 100'ü doğalgaza kavuşacak.' Dedi.

Havza Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen bir toplantı ile doğalgaz çalışması yapılacak olan mahalle muhtarları ile bir araya gelen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz çalışma yapılacak sokaklar hakkında muhtarlara bilgiler vererek görüş alışverişinde bulundu.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yapılacak çalışmalar ile ilçede doğalgaz çalışmalarının sona ereceğine değinerek; “5 mahallemizde bazı bölgelerde doğalgaz verilmeyen sokaklarımız kaldı. İnşallah bu yıl bu sokaklarımıza da doğalgazı ulaştıracağız ve doğalgaz çalışmalarımız ilçemizde bitecek. Bu yıl ilçemizin yüzde 100’ü doğalgaza kavuşacak. Havza Belediyesi olarak bizlerde yapılacak kazı çalışmalarının ardından halkımızın mağdur olmaması adına gerekli yol yenileme ve tamiratlarını hemen yapacağız.”
Toplantıya çalışma yapılacak olan İmaret, İnönü, Yeni Mescit, Sondaj ve Yeni Mahalle Muhtarlarının yanı sıra Havza Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ömer Büyük ve Fen İşleri birim amirleri katıldılar