Büro Memur-Sen Genel Başkanı Genel Başkan Yardımcıları Samsun'da

TAKİP ET

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Uğur Ünalan, Genel Başkan Yardımcıları Engin Kocabey, Mustafa Mengütaycı, Vecdi Yanbaz, Kutbettin Aydın ve Nihat Tunç, Samsun Büro Memur-sen Şube Başkanı Mustafa Karabiber ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

 Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Osman Çırak, Hacı Şahin ve Kazım Alakuş ile görüşen Ünalan, “Samsun’da Siz değerli şube yöneticileri le olmaktan büyük mutluluk duydum. “ 62. Hükumeti, tüm kamu görevlilerinin sorun ve sıkıntılarının çözümü konusunda, harekete geçmeye davet eden Ünalan, şunları söyledi: “ Yeni kurulan hükumetten, kamu görevlilerinin özlük haklarının ve çalışma koşullarının bir an önce iyileştirilmesini istiyoruz. Kamu görevlilerinin mali, sosyal ve özlük haklarını geliştirme ve koruma konusunda yetkili sendika olarak 62. Hükumeti taleplerimizi dikkate almaya davet ediyoruz. 62. Hükumetten ve Başbakan Sayın Davutoğlu’ndan, kamu görevlilerinin taleplerini sadece dikkate almasını değil, ivedilikle hayata geçirmesini istiyoruz.” dedi.



SORUNLARIMIZ ORTAK

Başkan Karabiber ise” Genel başkan ve Genel başkan yardımcılarının ilimizi ziyaretinden büyük mutluluk duyduk, Büro Memur-Sen Yönetim kurulu olarak İlimizde kamu hizmetlerinin en iyi en verimli gerçekleşmesi için çaba ve gayret gösteriyoruz. Sorunlarımız ortak, çözümünün bir an önce gerçekleşmesini istiyoruz. 62. Hükmettin bir an önce memurların sorunlarının çözümü içim faaliyete geçmesi gerekiyor. Genel merkezimizin, Şube Başkanlarımız ve yönetim kurullarının, iş yeri temsilcilerimiz ve üyelerimizin desteği ile bu sorunları aşma çaba ve gayreti içerisindeyiz. “Dedi



Genel Başkan ve Genel Merkez yöneticileri Kamu kururum ve kuruluşlarını bir dizi ziyaret ve kısa bir samsun gezisinden sonra misafirleri Ankara’ya hareket ettiler.