Bürobig, YGZ Mobilya güvencesiyle Samsun'da

TAKİP ET

Samsun'da ofis mobilyaları denilince akla gelen ilk isim olan YGZ Mobilya, yeni yıl ile birlikte Türkiye'de ofis mobilyaları sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Bürobig Ofis Mobilyalarının Samsun distrübitörlüğünü aldı.

Samsun'da 20 yıldır ofis mobilyaları sektöründe yenilikçi adımlarla yüzlerce proje hayata geçiren YGZ Mobilya, Türkiye'nin önde gelen Bürobig Ofis Mobilyalarının Samsun distrübitörlüğünü alarak Eski Sanayi Sitesi Piazza AVM arkasında hizmet vermeye başladı.

20 YILLIK TECRÜBE

YGZ Mobilya sahibi Bülent Cantaş, YGZ Mobilya olarak ofis mobilyaları sektöründe 20 yıldır hizmet verdiklerini belirterek, ''YGZ Mobilya 20 yıldan bu yana gelen bir tecrübenin sonucudur. Bu süreç ilerlerken, olgunlaşan tecrübelerimiz sayesinde yüzlerce farklı projeyi hayata geçirip, tarzımızı ve yenilikçiliğimizi ortaya çıkardık. Bugüne kadar Türkiye’nin lider ofis mobilya üreticileri ile birlikte çalıştık ve müşterilerimize hem zevkli hem de uygun tasarımlar ürettik'' dedi.

PROJELERE SIFIRDAN ÇÖZÜM

Bülent Cantaş, YGZ Mobilya olarak her proje için ayrı çalışma programı hazırladıklarını belirterek, ''Her projemiz için sıfırdan çözüm sunmaktayız. İşinizin tasarımından uygulanma sürecine kadar profesyonel hizmet vermekteyiz. Yeni tasarım ürünlerimizle insanların iş hayatında gününün büyük bölümünü geçirdiği ofisleri, sıradanlıktan uzaklaştırıp nefes alan yaşam alanlarına çevirmek ve kullanıcıların ofis yaşantısını daha kaliteli hale getirmek için çalışıyoruz. Amacımız uygulanabilir tüm alanlara yeniliği ve estetiği katarak müşterilerimizin mutluluğuna ortak olmaktır" dedi.

BÜROBİG SHOWROOM'U HİZMETTE

Yeni yıl ile birlikte Bürobig markasının Samsun distrübitörlüğünü aldıklarını belirten Bülent Cantaş, ''Türkiye'de ofis mobilyaları sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Bürobig mağazamız, Eski Sanayi Sitesi Piazza AVM arkasında hizmet vermeye başladı. Kaliteli, yenilikçi, modern ve estetik tasarımların yer aldığı ürünlerimiz, Samsun showroomumuzda sergilenmeye başladı. Yeni ofis kuracak olan ve ofisini yenilemek isteyen müşterilerimizi, sıradışı ürünlerimizi görmek için showroomumuza davet ediyoruz'' dedi

ÇEVRE DOSTU ÜRÜNLER

Bürobig'in yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen bir firma olarak önceliğinin müşterilerin istek ve ihtiyaçlarını doğru ekipmanla birleştirmekle beraber üzerinde yaşanılan gezegeni de korumak olduğunu belirten Bülent Cantaş, ''Tüm ürünlerimiz çevre dostu olup insan sağlığına zararlı olan hiçbir kimyasal içermemektedir. Mobilyalarımız TSE (Türk Standartları Enstitüsü) tarafından uygun görülmüş E1 normlarında, FSC (Orman Yönetim Konseyi) Belgesi’ne sahip olan ve endüstriyel sanayi ormanlarında elde edilen ham maddelerden üretilmektedir" diye konuştu.

Bürobig