Büyük Anadolu Darıca Hastanesi'nde İmza Günü

TAKİP ET

Kocaeli Darıca Bölgesi'nde sevilen Gazeteci Yazar Levent ALTUN, Büyük Anadolu Hastaneleri Hospitalpark Darıca Hastanesinde son çıkan kitabı Maymun Tuzağı'nı doktorlar, hastane çalışanları ve hastalar için imzaladı.İmza günü etkinliğine yoğun ilgi duyuldu .

Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten ve eşi Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Nilgün YÖNTEN,  hem okuma alışkanlığına yönelik bir farkındalık yaratmak hem de çalışanlara ve hastalara kitap hediye etmek amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtirken, Gazeteci-Yazar Levent Altun da, “Harika bir ayrıcalık ve farkındalık. Hayatımda ilk kez bir hastanede imza gününe katıldım, muhteşem bir duyguydu.

Hem doktor, hemşire ve sağlık çalışanları hem de hastaneye şifa bulmak için gelen vatandaşlar için de güzel bir sürpriz olduğunu düşünüyorum. Belki de, kitapları raflardan indirip, okuyucunun bulunduğu her yere ulaştırma zamanı. Benim için yazmak yaşadığımı hissetmek ise okunmak da yaşadığımı hissettirmek demek . Bu güzelliğe vesile olan Doktor Nilgün-Yakup Yönten çiftine teşekkür ediyorum.” şeklinde  konuştu.

Büyük Anadolu Darıca Hastanesinde İmza Günü