Büyük Anadolu Hastaneleri'nden 'Tıp Bayramı'na özel gece

TAKİP ET

Samsun'da Büyük Anadolu Hastaneleri '14 Mart Tıp Bayramı'nı özel gecede verilen yemek ile kutladı.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri yetkilileri, doktorlar, sağlık çalışanları ve aileleri '14 Mart Tıp Bayramı’nı düzenledikleri program ile kutladılar.

My House Otel'de düzenlenen programa Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, İşletme Müdürü Yasemin Turan, Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, Çiftlik Başhekimi Uzm.Dr. Ersen Hürmüzlü, Meydan Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Alparslan Tuğta, hastane idarecileri, görevli tüm doktor ve sağlık çalışanları katıldı.

Düzenlenen özel gecede bir konuşma yapan Genel Müdür Güner Armutlu, "Doktorlarımız, sağlık çalışanları insan üstü çaba sarf ederek bir hastası geldiğinde, bir ameliyat olduğunda, bir acil duruma karşı karşıya kaldıklarında herşeylerini bırakıp, ailesini bile bırakıp hastasıyla ilgilenip onları sağlığına kavuşturmak, tedavi etmek için kendilerini ortaya koyan, Tüm hekimlerimizin bugün çok özel bir günü gecesini gündüzünü, zaman zaman ailesini, çocuklarını herşeyini bırakıp mesleğine kendini adamış olan fedakar sağlık çalışanlarımızın ve doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyoruz.Bu düşünceler içinde sizleri bir kez daha sevgiyle saygıyla selamlıyorum" diyerek sözlerine son verdi.

Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Güner Armutlu'nun konuşmasının ardından pasta kesimi yapıldı, hatıra fotoğrafı çekinildi.​