Büyükşehir Belediyesi halkla beraber demokrasi nöbetinde

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri demokrasi nöbetini darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren tüm birimleriyle sürdürüyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın talimatları doğrultusunda milli iradeyi sahiplenen Samsun halkına Büyükşehir ekipleri tarafından her türlü kolaylık sağlanıyor.Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın yanı sıra belediye bürokratları ve belediye personeli de Cumhuriyet Meydanı'nda Samsunlular ile demokrasi nöbetine gece gündüz devam ediyor.

GIDA VE SU DESTEĞİ SAĞLANDI

15 Temmuz akşamından itibaren milli iradeye sahip çıkarak demokrasi nöbeti için Cumhuriyet Meydanı'na koşan Samsun halkına her türlü kolaylığı sağlamak için her türlü önlemi alan Samsun Büyükşehir Belediyesi bu süreçte halkın daha rahat etmesi için zaman zaman simit ve su dağıtımı yaparken her türlü yemek ihtiyacını da karşılıyor. AFAD ekipleri ile de işbirliği yapılarak halka gece çorba dağıtımı yapılıyor.

BÜYÜKŞEHİR GECE NÖBETTE GÜNDÜZ HİZMETTE

Olağanüstü günlerden geçilen şu günlerde hizmetin aksamaması için Büyükşehir Belediyesi 24 saat görev yapmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı tüm birimler bir taraftan demokrasi nöbetini tutan vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeye çalışırken diğer taraftan da şehrin genelindeki hizmetleri aksatmadan sürdürüyor.