Büyükşehir'den emekli olan Metin Özdemir'e veda sürprizi

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yemekhanesi personelleri emekliye ayrılan Samsun Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Şube Müdürü Metin Özdemir'e emekliliğe ayrılması dolayısıyla sürpriz yaparak bir veda töreni gerçekleştirdi.

 Uzun yıllar Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde memuriyet hayatını sürdüren Metin Özdemir’in emekli olacağını duyan ve beraber çalışmaktan mutluluk duyan mesai arkadaşları yemekhanede bir araya gelerek sohbet ettiler.
     Samsun Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Cengiz Atalay, Özdemir’e Samsun Büyükşehir Belediyesi için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Metin bey yıllarca beraber çalıştığımız değerli bir mesai arkadaşımız. Emekliliğe ayrılması bizi maalesef üzdü. Çalışma hayatındaki başarılarının emeklilik hayatında da devam etmesini dilerim. Hepimiz çalıştığımız yerde birer misafiriz. Günü gelen emekliye ayrılacak. Önemli olan burada kazanılan dostlukların iş hayatı dışında da sürdürülmesidir. Belediyemizin her biriminde olduğu gibi bizim birimimizde de dostluklar gerçekten çok güzel. Bu dostluğun sürdürülmesi için elimizden geleni yapmalıyız” dedi.
      Daha sonra, Samsun Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Cengiz Atalay, iş arkadaşları tarafından kendisine alınan hediyeyi Özdemir’e takdim etti.​