Büyükşehir'e Terme'den teşekkür

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun'un ilçelerinde sürdürdüğü yüksek bütçeli yol çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Bu kapsamda Samsun'un Terme ilçesinde yol çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanı Şenol Kul 'Terme'ye özel önem veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür ediyoruz' dedi.

Terme ilçesinde, ilçenin çehresini değiştirmek adına, belirlenen program dahilinde Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Terme Belediye tarafından yoğun tempoda çalışmalar devam ediyor. İlçede alt yapı çalışmaları tamamlanan Atatürk, Çarşamba caddeleri ve bu caddelere bağlı sokaklarda üst yapı çalışmalarına başlandı.

Çalışmalar kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca Atatürk ve Çarşamba caddelerinde beton yol ve baskı beton kaldırım çalışmaları yapılacak. Alt yapısı tamamlanan bu caddelere bağlı 10 sokakta da Terme Belediyesi tarafından beton parke yol çalışmaları gerçekleştirilecek.

ÇALIŞMALARA DEVAM

Çalışmaların başlamasından dolayı cadde esnafı ve ilçe halkının büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Başkan Kul kendisinin de aynı duyguları hissettiğini söyledi. İlçenin tüm mahallelerinde önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Kul “Vatandaş odaklı yürüttüğümüz hizmet çalışmalarımız öncelikle halkın taleplerine cevap verebilmektir. Terme’nin çehresini değiştirmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

KUL’DAN TEŞEKKÜR

Başkan Kul Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede tamamlanan ve devam eden yol çalışmalarından dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam, Terme Fen İşleri Şube Müdürü Oktay Altun ve tüm Büyükşehir ekibine teşekkür etti.