Çakmakçı Kadir için Mevlit

TAKİP ET

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta Samsun'da Mevlit programına katıldı.

Yakın zaman önce Samsun’da Ülkücü Camianın yakından tanıdığı Kadir Yılmaz (Çakmakçı Kadir) Umre ziyaretinde vefat etmesinden sonra Samsun İlkadım MHP İlçe Başkanlığı tarafından mevlit programı düzenlendi.

Gittiği umre ziyaretinde hakka yürüyen Samsun siyasetinin sevilen siması Kadir yılmaz ve Tüm Şehitlerin ruhu için Samsun Site Camii’nde Mevlid-i Şerif'e ve Kur'an-ı Kerim tilavetine okutuldu.

Mevlit Programına MHP Samsun Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, İlkadım Belediyesi Eski Başkanı Necaattin Demirtaş, MHP İl Yöneticileri, İlkadım ve diğer ilçelerin başkan ve yönetimleri ile Partililer katıldılar.

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta; “Ülkü sevdalısı bir deryaydı Çakmakçı Kadir Amca. bilgi donanımı ve muhabbeti ile camiamızda sevilen yeri olan değerli bir insandı. Hak yolunda yaşadı, Her Kula nasip olmayacak şekilde hak ettiği gibide kutsal topraklarda son nefesini vermeyi  Cenab-ı Allah nasip eyledi. Kendisine ve tüm şehitlerimize Cenab-ı Hak sonsuz rahmet eylesin, ailesine ve camiamıza sabır versin.”dedi.

Erhan Usta