Canik Belediyespor'dan Karaaslan'a ziyaret

TAKİP ET

Samsun Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Ercan Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ı Ankara'da makamında ziyaret etti.

Samsun’u 5 yıldır Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden Samsun Canik BelediyesporBayan Basketbol Takımının Başkanı Ercan Bayrak, menajer Nilüfer Acar, yöneticiler Hamza Aygün ve Melike Aktel Karaçor ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ı Ankara’daki makamında ziyaret etti.

SAMSUN’U BAŞARIYLA TEMSİL EDİYORUZ

Ziyarette Karaaslan’a kulübün çalışmaları ve takımın son durumu hakkında bilgi veren Başkan Bayrak, ”Bayan Basketbol takımımız ile bu senede şehrimizi hem Süper Lig’de hem de inşallah Avrupa kupası play-off maçlarında Samsun’umuzu başarıyla temsil edeceğiz. Sizlere, kulübümüze göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim” dedi.

KARAASLAN’A 55 NUMARALI FORMA

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Karaaslan da, ”Samsun’umuzu 5 yıldır Süper Lig’de temsil eden Samsun Canik Belediyespor Kulübümüzü, Başkanını ve tüm yöneticilerimizi tebrik ediyorum. Sağlıklı bir neslin gelişmesi için spor çok önemli. Bu anlamda da başarılı olan Samsun Canik Belediyespor’u tebrik ediyorum. Gerek Avrupa Kupası mücadelelerinde, gerekse Süper Lig’de Samsun’u temsil eden Canik Belediyespor’a başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Ercan Bayrak, Karaaslan’a Samsun Canik Belediyespor’un 55 numaralı formasını hediye etti.