Canik Kızılay'dan Ramazan yardımı

TAKİP ET

TÜRK KIZILAY CANİK ŞUBE BAŞKANLIĞI YAKLAŞAN RAMAZAN AYINDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILMAK ÜZERE GIDA TOPLAMAK İÇİN START VERDİ .

Türk Kızılayı Canik Şube Başkanlığı Devgros markette market yöneticilerinin izni ile market önünde stand kurarak  ihtiyaç sahipleri için  ramazan kolisi  toplayarak onların Ramazanda sıkıntı çekmemeleri için  çaba sarf ediyor.

Türk Kızılay Başkanlığı yardımlaşmanın önemini Türk Kızılay Gönüllüleri ile anlatarak kampanyayı sürdürüyor.Devgros markette toplanan gıdalar yine Türk Kızılay Gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahiplerinin kapısına elden teslim ediliyor.

    Türk Kızılay Canik Şube Başkanı Hatice Örs; Kufran ayında ihtiyaç sahiplerinin yanlız kalmaması için bir kampanya başlattık.Bu kampanyaya destek bekliyoruz. İhtiyaç sahiplerini yanlız bırakmayalım destek olalım. Kimsenin ne olacağını Alllah biliyor.Bu gün durumumuz iyi iken yarın zor duruma düşebiiriz.Paylaşımcı olmak için destek bekliyoruz. Bize Devgros Markettte kampanya yapmamıza destek veren market yöneticilerine ve desteklerini esirgemeyen yardımseverlere teşekkür ederim. dedi.