Canik Kızılay'dan gençlere destek

TAKİP ET

Canik Türk Kızılayı tarafından Yavuz Selim Mahallesi'nde bulunan Gençlik Merkezi'ndeki gençlere spor malzemesi desteği verildi.

Canik Türk Kızılay Şubesi yönetimi Yavuz Selim Mahallesinde yeni açıan Gençlik Merkezini ziyaret etti. Yapılan spor aktiviteleri hakkında bilgi aldı. Buradaki sporcuların eşofman, spor ayakabısı eksiklilerini yerinde tesbit ederek onlara spor malzemesi desteği verildi.

       Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Canik Kızılay Başkanı Hatice Örs; Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Bu gençlerimizi spora yönlendirerek onları kazanarak uyuşturucu batağına sürüklenen gençler durumuna getirmemeliyiz. Onlara sahip çıkmalıyız. Türk Kızılayı her yerde olduğu gibi "Sağlam Kafa sağlam vucutta bulunur" prensibine uyarak sağlıklı gelecek için gençlere spor ve müzik aktivitelerini sevdirmeliyiz. Onları kabiliyetlerine göre  spor dallarına yönlendirmeliyiz. Türk Kızılayı olarak elimizde bulunan spor malzemelerini bu gençlerinmize giydirerek  hayırseverlerin yardımlarını en iyi şekilde yerine ulaştırmış oluyoruz.Bu spor malzemeleriri gerçek sahibini bulmuş oluyor. Elimizdeki dar imkankları biz buraya taşıdık. Yardım severlere sesleniyorum.Gençlerimize destek verelim.Onları hayırlı işlere yönlendirelim" dedi.