Canik'te birlik-beraberlik örneği

TAKİP ET

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik örneği sergilendi. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın da katıldığı törende Canikliler bayram heyecanı yaşadı.

Canik Belediyesi ile AK Parti Canik İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde birlik-beraberlik örneği sergilendi. Canik Belediyesi Hizmet Binası'nda düzenlenen ve Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın da katıldığı bayramlaşma töreninde protokol üyeleri vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Bakan Demircan, 24 Haziran'da vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek isterken, Başkan Osman Genç, bayramda büyüklerin ve akrabaların unutulmamasını istedi.

DEMİRCAN DESTEK İSTEDİ
Yaptığı konuşmada Canik halkının ve Türk milletinin bayramını kutlayan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Ramazan Bayramı'nda Canik halkıyla birlikte olmayla mutluluk duyduğunu belirterek, 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçiminde Caniklilerden destek istedi. Canik'in her zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'nin yanında yer aldığını belirten Demirtaş, "Burada bir kez daha sandıkların patlayacağına inanıyorum" şeklinde konuştu. Demircan, Başkan Osman Genç'in 14 yılda Canik'te her alanda yaptığı hizmetlerle AK Parti belediyeciliğini en iyi şekilde uyguladığını da söyledi. AK Parti İlçe Başkanı Hakan Karaduman da, yaptığı konuşmada vatandaşların bayramını kutlarken, "Hep beraber millet olarak, inananlar olarak Ramazan Bayramı'na kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz bir aileyiz. Allah bu büyük ailenin birliğini ve dirliğini bozmasın" dedi.

BİRLİK-BERABERLİK ÖRNEĞİ
Programda yaptığı konuşmada vatandaşların bayramlarını kutlayan Başkan Osman Genç ise, "Bayramlar ülkemizin birliğine, dirliğine ve kardeşliğine katkı sağlayan özel günlerdir. Bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür. Bayramlarımızı bireyselleştirmek, bu günleri yalnızca tatil vesilesi kılmak, bizim kültürümüze ve bayramın ruhuna aykırıdır. Annelerimizin, babalarımızın, büyüklerimizin unutulmamasını rica ediyorum. Bayram sevincimizi onlarla paylaşarak sevinçte de, kederde de onlarla bir olduğumuzu gösterelim. Bayram sevincimizi, yaşlılarımızla, yoksul ve düşkünlerimizle de paylaşmayı asla ihmal etmeyelim" diye konuştu.

24 HAZİRAN ÇOK ÖNEMLİ
Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için 24 Haziran seçimlerinde destek isteyen Başkan Genç, "24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ülkemizin geleceği açısından çok önemli. Bugün yıkım ekibi ile inşa ekibi bellidir. AK Parti inşa ederken, kimileri proje yerine yıkmakla meşgul. Milletimiz inşallah 24 Haziran'da yıkım ekibine gerekli cevabı sandıkta verecektir. Sayın Cumhurbaşkanımız 24 Haziran'da güçlü bir meclis desteğiyle seçildiğinde Türkiye'miz inşallah ilerleyişini çok daha hızlı sürdürecektir ve hedeflerine daha kolay ulaşacaktır" şeklinde konuştu.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler ise, Samsunluların ve İslam aleminin bayramını kutladı. Konuşmaların ardından vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Demircan ile İl Başkanı Karaduman daha sonra Başkan Osman Genç’in makamına çıkarak, burada bir süre sohbet etti. Bayramlaşma törenine Sağlık Bakanı ve Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kansız, Canik Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ile çalışanlar, muhtarlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.