Canik'e Gençlik Merkezi yapılıyor

TAKİP ET

Canik Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezi Genel Müdürlüğü ile Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında yapılacak protokolle ilçeye Gençlik Merkezi kazandırıyor.

Geçtiğimiz günlerde ilçeye kurulacak Gençlik Merkezi ile ilgili ziyaretlerde bulunmasının ardından, şimdi de Yavuzselim Mahallesi’nde vatandaşlarla da görüşen Genel Müdür Topoğlu, Canik’te incelemelerde bulundu. Başkan Genç ile birlikte Gençlik Merkezi’ne dönüşecek Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’ni gezen Genel Müdür Emre Topoğlu, Gençlik Merkezi’ne dönüştürülecek Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’ni çok beğenirken, Yavuzselim Mahallesi’nde vatandaşlarla da görüştü.

GENÇLİĞE BÜYÜK YATIRIMLAR

Gençliğe büyük yatırımlar yaptıklarını belirten Başkan Osman Genç, daha çok kitleye ulaşmak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezi Genel Müdürlüğü ile ortak paydada buluşarak hayata geçecek olan Gençlik Merkezinin gençlik için daha faydalı olacağını söyledi. Başkan Genç, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nin Gençlik Merkezi’ne dönüşmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezi Genel Müdürlüğü ile protokol yapacaklarını söyledi.

TOPOĞLU MERKEZİ GEZDİ

Gençlik Merkezi için gerekli girişimleri yaptıklarını ifade eden Başkan Genç, “Sayın Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ile sayın Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri Genel Müdürü Emre Topoğlu bu projemiz ile yakından ilgilendi. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyorum. Ankara’da gerçekleştirdiğimiz görüşmenin ardından kendileri bugün de Gençlik Merkezi olacak kültür merkezimizi yakından gördü. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğümüzle birlikte inşallah ilçemize bir Gençlik Merkezi kazandıracağız” dedi.