Canikli AK kadınlardan kimsesiz çocuklara anne şefkati

TAKİP ET

AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları, örnek bir davranış sergileyerek, Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'nda kalan kimsesiz çocuklara anne sıcaklığında bir gün yaşattı.

Bir çok örnek projeye imza atan AK Parti Canik İlçe Kadın Kolları, farklı bir projeye imza atarak kimsesiz çocukları sevindirdi. "Bizler de Birer Anneyiz" projesi kapsamında Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'nda kalan 10-12 yaş arasındaki 15 kız çocuğuna unutamayacakları bir gün yaşattı. Kimsesiz çocukları yuvadan alan Canikli AK Kadınlar, onlara anne şefkati göstererek eğlendirdi.

PASTA KESİP, SİNEMA İZLEDİLER
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti Canik İlçe Başkanı Gülay Korucu'nun da yer aldığı etkinlikte Canik Belediyesi Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü içerisinde yer alan 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi'nde birlikte yemek yiyen kimsesiz çocuklar için bir de pasta kesildi. Daha sonra Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi'ne giden ve yedikleri pamuk şekerlerle çocukluklarını yaşayan minikler, sinema keyfi de yaşadı.

ANNE SICAKLIĞINDA PROJE
Kimsesiz çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla sohbet eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İlçe Kadın Kolları'nın örnek bir projeye imza attığını belirtirken, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Korucu, "AK Kadınlar olarak başta dezavantajlı kesimler olmak üzere 7'den 77'ye toplumun her kesimiyle ilgili sosyal sorumluluk projeleri geliştiriyoruz. Kimsesiz çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Bu projeyle onlara anne sıcaklığını yaşatmak istedik" dedi.

Etkinliğe Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası yetkilileri, AK Parti Canik İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Yılmaz ile Erol Şahin, AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma ve İlçe Kadın Kolları üyeleri de katıldı.