Canik'te her hafta hizmet istişaresi var

TAKİP ET

Canik Belediye Başkanı Osman Genç tarafından işlerin planlı bir şekilde yürümesini sağlamak amacıyla düzenlenen Müdürler Toplantısında bu hafta da projeler ele alındı.

Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile istişare yapan Başkan Genç, yeni projelerin yakın zamanda hizmete gireceği müjdesini verdi.

Canik Belediyesi'nde bu hafta başında Müdürler Toplantısı'nda önemli gündem maddeleri vardı. Başkan Osman Genç'in yanısıra Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerinin katıldığı toplantıda, ilçede yürütülmekte olan projeler ele alındı. Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerini tek tek dinleyerek projeler hakkında bilgi alan Başkan Osman Genç, ilçenin dört bir yanında hanım konakları, sıbyan mektepleri, kültür ve spor tesisleri çalışmalarının devam ettiğini belirterek, projelerin yakın zamanda tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi.

HEDEF, DAHA KALİTELİ HİZMET
İlgili birim müdürlerine çalışmaları hızlandırmaları talimatı veren Başkan Genç, "Şehrimiz ve insanımız için yararlı hizmetleri ortaya koyabilmek için belediye başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle her hafta başında düzenli olarak bir araya geliyoruz. Her birimimiz haftalık raporlarını bizlere sunuyorlar. Bizlerde yapılan bu çalışmaları öncesinde ve sonrasında yakından takip ediyoruz. Şehrimize ve vatandaşlarımıza daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için en iyi şekilde çalışıyoruz" dedi.

YENİ PROJELER TAMAMLANIYOR
Hedeflerinin hizmetleri daha da kaliteli hale getirmek olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Prensip edindiğimiz bir yol var. Yaptığımız çalışma en kaliteli ve bu millete yakışan bir çalışma olsun istiyoruz. Bu prensip ışığında çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Gerek başkan yardımcılarımız, gerekse birim müdürlerimiz ve personellerimiz bu prensip doğrultusunda millete hizmet veriyor. İnşallah çok yakın zamanda 15 Temmuz Şehitler Tepesi, Devgeriş ve Düvecik’teki hanım konaklarımızı, Muhsin Yazıcıoğlu Eğitim ve Kültür Merkezimiz, Canlı Hayvan Pazarımız gibi bir çok mahallemizde devam eden projelerimizi tamamlayacağız ve halkımızın hizmetine sunacağız" diye konuştu.

canik belediyesi