Canik'te kadınlara özel kutlama

TAKİP ET

Canik Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel Konseri, kadınlara farklı bir gün yaşattı.

Canik'te 8 Mart Dünya Kadınlar Günü farklı kutlandı. Canik Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Canik Kültür Merkezi'nde Özel Konser düzenlendi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, eşi Nimet Genç, Başkan Yardımcısı Alican Usta, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hamza Aygün'ün de katıldığı konserde, Şef Yavuz Özkaran yönetiminde birbirinden güzel eserler seslendiren koro ve solistlerin performansı büyük beğeni kazandı.

KADINLAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI
Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı oyuncularının da yer aldığı etkinlikte, Canik Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu'nun folklor gösterisi de geceyi renklendirdi. Konserde seslendirilen son eserde ise Başkan Osman Genç, koro üyelerine eşlik etti. Konser sonunda Başkan Osman Genç, Koro Şefi Yavuz Özkaran'a seramikten Osmanlı kaftanı hediye ederken, eşi Nimet Genç ile birlikte koro üyesi bayanlara ve basketbol takımı oyuncularına çiçek vererek, Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. 

'KADINLAR ÖNCELİĞİMİZ'
Yoğun ilgi gören konser sonunda yaptığı konuşmada, Canik Belediyesi olarak kadınlara en çok yatırım yapan belediye olduklarını belirten Başkan Genç, "Kadınlar her zaman önceliğimiz olmuştur. Çünkü kadınlarımız ailelerimizin en önemli yapı taşlarıdır. Kadınlarımız ne kadar mutlu olursa, aile o kadar mutlu olur. Mutlu aileler demek mutlu toplum demektir. Bu nedenle biz kadınlarımız için bir çok eğitim ve kültür tesisleri yaptık. Canik Belediyesi olarak kadınlara en fazla yapan belediyeyiz. Kadınlarımıza yönelik yatırımlarımızı bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.