'Canik'te söylemiştim malesef 15 Termmuz'da yaşadık'

TAKİP ET

Canik Belediyesinin davetlisi olarak Samsun'a gelen Gazeteci-Yazar Cem Küçük,'26 Aralık'ta Başkan Osman Genç'in davetlisi olarak geldiğim Canik'te ne söylediysem maalesef 15 Temmuz'da hepsini yaşadık' dedi.

Daha önce Canik Belediyesinin “Yeni Türkiye Yolunda” konferansı davetlisi olarak 26 Aralık 2015’te Canik’e gelen Gazeteci-Yazar Cem Küçük, bu kez “15 Temmuz Öncesi ve Sonrası” konferanslar serisinin 2.’sinde “FETÖ GERÇEĞİ” konferansı ile Samsunlularla buluştu.Yoğun bir katılım olduğu programa konferansa Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in yanısıra, eşi Nimet Genç, Canik Belediyesi Başkan yardımcısı Alican Usta,AK Parti Canik teşkilatı, STK temsilcileri,muhtarlar ve belediye personeli katıldı.

CANİK’İN BENDEKİ YERİ AYRI

“FETÖ GERÇEĞİ” konferansı ile Canik Belediyesinin davetlisi olarak Samsun’a gelen Gazeteci-Yazar Cem Küçük, “26 Aralık 2015’te Canik’teydim. Bazı açıklamalarla gündeme gelmiştim. Özellikle muhalif kesimler tarafından gerek Samsun’da gerekse ülke genelinde olumsuz haberler yapıldı.Sayın Başkan Osman Genç’e çok teşekkür ederim. Geçen seneki o programdan sonra eleştirilere rağmen bana hep destek verdi. İlgisini hiç eksik etmedi. Kendisine teşekkür ediyorum.Canik’in benim hayatımda, kariyerimde başka bir yeri var” dedi.

O GÜN BİZİ ELEŞTİRENLER, ŞİMDİ ÖZÜR DİLİYOR

26 Aralık’ta Canik’teki konferansın ardından yoğun eleştirilere maruz kaldığını ifade eden Cem Küçük “Keşke haklı çıkmasaydım ama FETÖ konusunda haklı çıktım. 10 ay önce Canik’te bunu dile getirdim. Ve o gün ne söylediysek maalesef 15 Temmuz’da bunların hepsini yaşadık. O gün Canik’te yaptığım konuşma nedeniyle beni ve beni Canik’e davet eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç’i  eleştirenler bugün bir kez daha düşünsünler. Biz bunların ne olduğunu biliyorduk.Çıktık korkmadan ifade ettik. Bize abartıyorsun, namaz kılan insanlardan zarar mı gelir diyenler, şimdi beni özür için arıyor” dedi.

ÖNLEM ALSAYDIK, DARBEYİ YAŞAMAYABİLİRDİK

FETÖ konusunda yıllardır uyarılar yaptığını belirten Gazeteci-Yazar Cem Küçük, “ Videoda gördüm ki Başkan Osman Genç’te bu yapıyla korkmadan 2013’ten bu yana mücadele etmiş. Bunları her yerde ifşa etmiş. Kendisini tebrik ediyorum. Bizim bu konuda sayın Başkan gibi, hep birlikte Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yardım etmemiz lazım. Maalesef darbe göz göre göre geldi.Eğer yıllardır yaptığımız bu uyarılar dikkate alınsaydı, iyice analiz edilseydi bugün belki de bu darbeyi yaşamazdık, o kadar insanımız şehit olmazdı” dedi.

FETÖCÜLERE ACIYANLAR,FETÖCÜDÜR

GEVŞEMEK YOK,MÜCADELEYE DEVAM

Tanklarla,tüfeklerle halka kurşun sıkanların vatan haini olduklarını söyleyen Cem Küçük,” Daha önce Gezi Parkı,17-25 Aralık süreci, MİT tırlarının durdurulması gibi bir sürü örneklerle bu hain yapı ülkemize kast etti. Televizyonlardan bu hainleri dile getirdik. Ancak kimse bundan ders almadı. Bu hainlerin millete kurşun sıkacağını kimse hesaplayamazdı. Ama yaptılar. 242 şehit verdik. O yüzden 15 Temmuz’u unutturmamak lazım. FETÖ ile mücadelede gevşeklik göstermemeliyiz. FETÖ’cülere acıyanlarda FETÖ’cüdür buna dikkat etmemiz lazım” dedi.

BAŞKAN GENÇ’İN 2013’TEN BU YANA FETÖ İLE MÜCADELE VİDEOSU

Canik Belediyesinin davetlisi olarak Samsun’a gelen Gazeteci-Yazar Cem Küçük’ün“ FETÖ GERÇEĞİ” konferansı başlamadan önce Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 2013 yılında FETÖ ile mücadelesinin anlatıldığı video salon tarafından alkış aldı. FETÖ’nün iliklerimize kadar giren, tehlikeli bir yapı olduğunu defalarca anlatan Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in 2013’ten bu yana konuşmalarının derlendiği video Gazeteci-Yazar Cem Küçük ve konferansa katılanlar tarafından ilgiyle izlendi.

PROGRAMLARIMIZ DEVAM EDECEK

15 Temmuz ile ilgili programlarının devam edeceğini söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ”Canik Belediyesi olarak daha önce “Yeni Türkiye Yolunda” konferansları ile Başkanlık ve Yeni Anayasa sürecini topluma sağlıklı bir şekilde aktarmak amacıyla bir dizi konferanslar yaptık. Şimdi ise ülkemizin yaşamış olduğu ne karanlık günlerden biri olan 15 Temmuz darbe girişimini, öncesi ve sonrası ile topluma sağlıklı bir şekilde konferanslar yoluyla anlatıyoruz, anlatmaya da  devam edeceğiz. Programlarımız devam edecek” dedi.

KİTABINI SEVENLERİ İÇİN İMZALADI

“ FETÖ GERÇEĞİ” konferansının ardından Gazeteci-Yazar Cem Küçük’e Canik Belediye Başkanı Osman Genç perspektif tablosu hediye etti. Öte yandan programdan sonra Cem Küçük “ Cehennem Köpekleri FETÖ” kitabını sevenleri için imzaladı.