Cankagid'den Kadın etkinliği

TAKİP ET

Canik Kadın Girişimciler Derneği tarafından Perşembe akşamı düzenlenecek "Kadın" konulu etkinlikte, kadınlar şehrin işlerinde ve alanlarında başarılı isimleriyle buluşacak.

Kadınlara yönelik gerçekleştirdiği bir çok sosyal, kültürel ve ekonomik gelişim projeleriyle dikkat çeken Canik Kadın Girişimciler Derneği (CANKAGİD), şimdi farklı bir etkinliğe davet ediyoruz. CANKAGİD tarafından Perşembe günü saat 19.00'da Canik Muhtarlar Derneği Toplantısı Salonunda düzenlenecek "Kadın" konulu etkinlikte, yeri önemli isimleri tecrübelerini tecrübelerini kullanarak kadınlarla paylaşacak.

TÜM KADINLAR DAVETLİ
Canik Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Filiz Yavuz, tüm kadınları Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve eşi Nimet Genç, eski Milletvekili Tülay Bakır, eski milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin'in katılacağı etkinliğe davet etti. Yavuz, "Amacımız kadınlarımızı ilçemizin ve şehrin önem derecesinde isimleriyle buluşturmak, tecrübeler faydalanmalarını sağlamak, ayrıca tümüyle kadınlarınıza farklı haleğına inandığımız bu etkinliğimize davet ediyorum" dedi.

CANKİGAD FİLİZ YAVUZ