Çarşamba Belediyesi Hayırsever Oldu

TAKİP ET

Çarşamba Belediyesi'nin hayırseveri olduğu Özel Eğitim Uygulama Okulu bugün itibarı ile eğitim ve öğretime başladı.

Çarşamba Belediyesi tarafından Samsun Çarşamba Karayolu yakınında Yeşilırmak Mahallesi’nde inşa edilen Çarşamba Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu 2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılında faaliyete başladı. Ataköy İlköğretim Okulu’ndaki ek binadan tam donanımlı yeni okullarına kavuşan engellilerin mutlulukları gözlerinden okunuyor. 

“ÇARŞAMBA’DA ENGELLİLERE MODERN OKUL”

Çarşamba İlçesi’nde eğitimin her alanında önemli yatırımlar yaptıklarını açıklayan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Bölgemizde bulunan engelli çocuklarımıza hizmet verecek olan Çarşamba Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulumuzun hayırseveri Belediyemiz oldu. Okulda ilk, orta ve lise dönemindeki engelli öğrencilerimiz eğitim görecek. 24 derslikli okulda hobi bahçesi, görsel Sanatlar, müzik ve iş atölyeleri, yemekhane ve konferans salonları, uygulama evi ve spor alanları ve sosyal alanlar bulunuyor. Eğitim kaçınılmaz bir şekilde doğumdan ölüme kadar, insanın mutlak suretle içinde olduğu bir alan olmalıdır.

Özel eğitim adı üzerinde biraz daha özelliği olan özel yetişmiş öğretmenlerin eğittiği ve özel eğitime muhtaç çocukların bir araya getirdiği bir ortamdır. Çarşamba olarak bizde eğitim ve özel eğitimin daha nitelikli ve kaliteli olması için çok ciddi çaba sarf ediyoruz.” şeklinde konuştu. 

“AİLELER BAŞKAN DÜNDAR’A TEŞEKKÜR ETTİ”

Bugün başlayan 2018 – 2019 Eğitim ve Öğretim dönemi ile birlikte çocuklarını Çarşamba Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okuluna getiren veliler, sosyal alanları, spor alanları ve tam donanımlı okul için Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a teşekkür ettiler.