Çarşamba Belediyesi kar ile mücadele ediyor

TAKİP ET

Çarşamba Belediyesi'ne bağlı ekipler ve Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler Çarşamba ilçesinde etkili olan kar yağışı neticesinde ulaşımın aksamaması için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Çarşamba Belediyesi olarak kar yağışı için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını dile getiren Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Hafta başında Meteoroloji Genel Müdürlüğü Cumartesi ve Pazar günü için ilçemizde kar yağışı uyarısı yaptı. Biz Çarşamba Belediyesi olarak daha öncesinde kar yağışına karşı tüm hazırlıklarımızı yaptık. Kar yağışına karşı belediye olarak teyakkuz halindeydik. Dün akşam saatlerinde kar yağışı ilimiz ve ilçemizde etkili olmaya başladı. Bizler de Çarşamba Belediyesi olarak kar temizleme çalışmalarımıza başladık.

Yukarı kesimlerdeki mahallelerimizde şu anda sorun bulunmuyor ancak yol kontrollerimizi yaparak müdahale gereken bölgelere müdahalelerimizi gerçekleştiriyoruz. Sahil kesimlerinde yoğun bir kar yağışı oldu. Güneşli, Ömerli, Mahmutlu, Esenli, Akçatarla Mahallelerimizde sahil grup yolu kar mücadelemiz tüm hızıyla sürüyor ve kapalı grup yolumuz yok. Şehir içinde de tuzlama ve yol açma çalışmaları devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde karla mücadele çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.