Çarşamba Doğu Yaka Mekanik Katlı Otoparkı Temel Atma Töreni

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Çarşamba İlçesi'ne yaptırılan 214 araçlık Mekanik Otoparkın ilk harcı döküldü.

Çarşamba İlçesi’nin Orta Mahalle Şehit Tuncay Kocabaş Caddesi’ndeki eski pazar yerinin bulunduğu 1880 metrekarelik alanda yapılacak olan otopark trafik sorununa da çözüm olacak. 1 yıl içerisinde tamamlanacak olan 3 katlı 214 araçlık Mekanik Otoparkın ilk harcı Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden ve protokol üyelerinin katılımıyla ilk harcı atıldı. 
Mayıs 2022’de tamamlanması planlanan otoparkta, otomobilleri sürücüler değil, asansörlü otomatik ve mekanik sistem park edecek. Araçlar yine otomatik sistemle park alanından alınıp asansöre bildirilerek sahiplerinin önüne getirilecek. Çalışma tekniği ile uygun park yeri bulmayı kolaylaştıracak, zamandan ve yakıttan tasarruf imkanı sağlayacak. 

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn Mustafa Demir, Kaymakamımız Sn Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanımız Sn Taner Özden ve ilçe protokolümüz ile birlikte çok katlı, 214 araç kapasiteli Çarşamba Doğu Yaka Mekanik Katlı Otoparkı Temel Atma Töreni'mizi gerçekleştirdik.
İlçemize değer katan projelerle durmadan birlikte çalışmaya devam ediyoruz.
Çarşamba'mıza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun." dedi. 

Çarşamba Mekanik Otoparka Temel Atma Töreni