Çarşamba günü (12 Şubat) Samsun'da kar tatili var mı? Yarın Samsun'da Okullar Tatil mi

TAKİP ET

Samsun'da okulların tatil olup olmadığı özellikle öğrenciler tarafından merak ediliyor. Öğrenciler, Samsun Valisi Osman Kaymak'ı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sosyal medya hesaplarına yorumlar yazıyorlar.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Samsun’da havanın ortalama 4°C ve yağmurlu olması bekleniyor. 10 ve 11 Şubat'ta merkez ve ilçelerde okulların tatil olacağı haberi gelmişti. Peki çarşamba günü kar tatili olacak mı?

12 Şubat Samsun'da okullar tatil mi? Çarşamba (yarın) Samsun'da kar tatili var mı? 
12 Şubat Çarşamba (Yarın) okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Samsun’da okullar tatil mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Samsun’da havanın °C, 5°C, 5°C ve yağmurlu olması bekleniyor. Kar yağışının ardından vatandaşlar heyecanla tatil açıklamasını beklemeye başladılar. 12 Şubat ile ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.
10 ve 11 Şubat'ta Samsun ve ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Samsun ile tüm ilçelerinde 10 ve 11 Şubat Pazartesi ve Salı günü okulların bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi.

Çarşamba günü (12 Şubat) Samsunda kar tatili var mı?