Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız'ın iddiası gündeme bomba gibi düştü

TAKİP ET

Samsun'un Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız'ın kendisine ait sosyal paylaşım sayfasından yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü.

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, facebook sayfasına, "25 Aralık 1989 tarihinde kurşuna dizilerek idam edilen Romanya Devlet Başkanı Nikolay Çavuşesku ve eşi Elena Çavuşesku'nun mezarlarının Çarşamba'da olduğunu biliyor muydunuz" şeklinde bir paylaşım yapması gündeme bomba gibi düştü. Bilgi notunu gören Kaymakamın takipçiler ise gözlerine inanamadı.

Bütün takipçiler bu bilgiyi ilk defa duyduklarını belirtirken, bazı takipçiler DNA testi sonucunda, idam edilen eski başkan ve eşinin mezarlarının Romanya’da olduğunun teyit edildiğini belirttiler. Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, yapılan bu yorumların ardından paylaşımı sayfasından kaldırdığı görüldü.

Kaymakam Yıldız'ın konuyla ilgili olarak, "Onun adı 'Ç' ile başlıyor, Çarşamba'nın 'Ç' ile başlıyor. Başka bir ilişkileri yok. Yani o konuyu bilenler var. Onu belgelendirmemiz lazım. Bunlar önemli işler. Çarşamba'yı, Türkiye'yi, her tarafı ilgilendiriyor." gibi sözler sarfettiği belirtiliyor.