Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası'dan Müsiad'a Ziyaret

TAKİP ET

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet YILMAZ, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MÜSİAD Samsun Şubesi Başkanı Haluk TAN ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Yılmaz ve yönetim kurulu kendilerini tanıttıktan sonra, MÜSİAD yönetim kurulu üyeleri de ziyaretçilerine kendilerinden  bahsettiler.
Yılmaz,MÜSİAD’ ın Samsun’da daha ileriye taşınacağına inandığını belirtirken, MÜSİAD Başkanlığı’ na seçilen Haluk Tan ve yönetimini  tebrik etti.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk  Tan ise, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti ve iyi dilekler için teşekkürlerini iletirken, " Biz bir işadamı derneğiyiz ama şehrin tüm dinamikleri ile de ortak çalışmalar yapmak zorundayız.  En önemlisi üzerinde yaşadığımız bu toprakları, memleketimiz Samsun’ u geliştirmek güzelleştirmek, birlik ve beraberlik içerisinde yaşanabilecek şekilde korumaktır. Olumlu olacağına inandığımız her konuda desteklerimiz devam edecek." diye konuştu. 
Başkan TAN, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet YILMAZ’ a ziyaretleri esnasında MÜSİAD’ ın aylık düzenli olarak çıkarttığı Çerçeve Dergisi ni  takdim etti.