Çarşambalılar Federasyonu'ndan Başkan Dündar'a ziyaret

TAKİP ET

İstanbul Çarşamba Dernekler Federasyonu Başkanı Hayati Sözen ve yönetimi Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ı ziyaret etti. Federasyon Başkanı Hayati Sözen, İstanbul Çarşambalılar Derneği Başkanı İsa Öztürk ve Ümraniye Çarşambalılar Dernek Başkanı Erdal Bir başkanlık makamında ziyaret ettikleri Belediye Başkanı Dündar'a mağdur öğrenciler için getirdikleri yardımlar hakkında bilgi verdiler.

İstanbul’da bulunan Çarşambalılar Derneklerinin yardım faaliyetlerinin takdire şayan olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “İstanbul Çarşamba Dernekler Federasyonu çatısı altında toplanan Çarşambalılar Dernekleri üç yıldır ilçemizin mağdur öğrencilerine destekte bulunuyorlar. Bu yardımlar kimi yıl 500 öğrenciye oluyor kimi yılda bin öğrenciye oluyor. Ancak yadsınamaz bir gerçek var ki dernek başkanlarımız bizzat gelerek bu yardımları kendi elleriyle mağdur öğrencilere ulaştırıyorlar. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Ellerine, emeklerine sağlık.” dedi.

SÖZEN, ÇARŞAMBA’DAKİ YENİLİKLERİ GURURLA TAKİP EDİYORUZ
İstanbul’da yaşayan Çarşambalılar olarak ilçeleriyle gönül bağlarını koparmadıklarını kaydeden Federasyon Başkanı Hayati Sözen, “Her gecen yıl gelişen ve büyüyen Çarşamba’ya küçücük de olsa katkımız olsun istiyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar’ın ilçemize kazandırdığı yenilikleri gururla takip ediyoruz. Bizlerde kendi aramızda bir araya gelerek ilçemizin mağdur öğrencilerine destek olmak istedik. Yanımızda getirdiğimiz mont, kaban ve giysileri ilçemizin köy okullarındaki mağdur öğrencilere ulaştıracağız” şeklinde konuştu.