Çay ocaklarına şartlı izin, Çay ocakları açık mı? Samsun Haber

TAKİP ET

Samsun'da bulunan çay ocaklarının nasıl hizmet verebilecekleri ise Samsun Valiliği İl Hıfzısıhha Kurulu kararıyla belirlendi. Karara göre çay ocakları sadece esnafa servis yapabilecek. İşte detaylar...

Çay ocakları sadece esnafa çay servisi yapabilecek. Samsun Valiliği İl Hıfzısıhha Kurulu alınan karar ile detayları paylaştı.

Alınan kararda "Kurulumuzun 05/11/2020 tarih ve 123 sayılı toplantısında en geç saat 22:00’ye kadar faaliyetlerine devam etmelerine izin verilen sinema salonlarının 31/12/2020 tarihine kadar faaliyetlerinin durdurulmasına, yine aynı kararda en geç 22:00’a kadar faaliyetlerine izin verilen kahvehane, kıraathane, kır bahçesi, internet kafe/salonu, elektronik oyun salonları, bilardo salonları, dernekler, lokaller ve çay bahçeleri ile halı sahaların yeni bir karar alınıncaya kadar faaliyetlerinin durdurulmasına, ancak çay ocağı şeklinde faaliyet gösteren işyerlerinin masa sandalye/taburelerini kaldırmak ve sadece esnafa servis yapmak kaydıyla faaliyetlerine devam edebilmelerine, Kurulumuzun 17/03/2020 tarih ve 04 sayılı toplantısında faaliyetleri durdurulan nargile salonlarının ya da söz konusu işyerlerinde ise nargile satışı faaliyetlerinin durdurulması ile ilgili kararının devamına" denildi.

Çay ocakları açık mı