Çelik ve Bakır, Kaymakam Şenay'a başarı diledi

TAKİP ET

Akkisan Kireç Yönetim Kurulu Üyesi Sanayici iş adamı Onur Bakır ve İş adamı Salih Çelik, Kavak Kaymakam vekili İbrahim Engin Şenay'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İçişleri Bakanlığınca Kavak Kaymakamlığı görevini vekaleten yürütmek üzere görevlendirilen Amasya Kaymakam Adayı İbrahim Engin Şenay, görevine başladı.
Kaymakam Şenay'a yeni görevinde başarılar dileyen Akkisan kireç yönetim kurulu Üyesi Sanayici iş adamı Onur Bakır ve İşadamı Salih Çelik, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Sohbet ortamında geçen ziyarette yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Çelik ve Bakır, "İlçemizin her alanda gelişmesine ve büyümesine katkı sunan sizden önceki kaymakamlarımızın emekleri büyüktür. Sizin de ilçemize önemli katkılar ve eserler bırakarak güzel hizmetler yapacağınıza inancımız tamdır. Bizler ilçemizin iş insanları olarak ortak akıl ile üzerimize düşen görev neyse yapmaya hazırız." diyerek sözlerine son verdiler.Kavak Kaymakam vekili İbrahim Engin Şenay'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çelik ve Bakır'a teşekkür etti.

Salih Çelik