CHP Atakum Kadın Kolları Muş ilindeki ilköğretim okuluna kitap yardımı yapttı

TAKİP ET

CHP Atakum Kadın Kolları eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Muş iline bağlı bir köy ilköğretim okuluna yardım etti.

CHP Atakum Kadın Kolları Başkanı Dilek Çınar '' Çocuklarımıza okuma alışkanlığını kazandırmak, kitap sevgisini artırmak, okul ve sınıf kitaplıklarını zenginleştirmek amacı ile kitap yardımında bulunmak istedik.
Kitaplarla arkadaşlık küçük yaşta başlarsa bu güzel alışkanlık büyüyüncede devam eder. Çocuklarımızın, okuyan düşünen ve sorgulayan bireyler olarak yetişmesi, küçük yaştan itibaren edinecekleri okuma alışkanlığına bağlıdır. Bugün refah düzeyi yaşam standartı yüksek olan ülkelere baktığımızda okuma alışkanlığının çok yüksek ve yaygın olduğunu görüyoruz.CHP Atakum Kadın kolları olarak Muş il'ine bağlı bir köy ilköğretim okuluna topladığımız kitapları çocuklarımıza göndererek okuma alışkanlığı edinmelerini sağlamak ve okuyan sorgulayan bireyler yetişmesine yardımcı olmak istedik.'' dedi
CHP Atakum kadın kolları Başkanı Dilek Çınar ve Yönetim kurulu üyeleri bu gibi çalışmaların ileriki zamanlarda daha kapsamlı projeler geliştirerek sürdüreceklerini söylediler. 2016- 2017 Eğitim ve Öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar dileyen Kadın kolu başkanı Dilek çınar '' Nice Atatürkçü ve Cumhuriyetçi nesil yetişmesinde yardımcı olan tüm öğretmenlere de yönetim kurulumun nezdinde başarılar diliyorum '' dedi.