CHP'li gençler; Terör bizi korkutamaz

TAKİP ET

CHP İlkadım İlçesi Gençlik Kolları üyeleri ve Üniversite Komisyonu üyeleri, ülkemizde yaşanan terör olaylarına dikkat çekilmesi gerektiğini belirttiler.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlkadım İlçesi Gençlik Kolları ve Üniversite Komisyonu üyeleri, İstnabul Beşiktaş'ın ardından dünde Kayseri'de yaşanan terör saldırısını protesto etmek amacıyla Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. "Acınız acımızdır" diyen CHP İlkadım İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Furkan Demir, "Daha nekadar Berkay kurban edecekler, dana ne kadar bu haince planları hayata geçirecekler. Ancak bilsinler ki, CHP var olduğu müddetçe bu hainler planlarını hayata geçiremeyecekler" dedi. 

Suruç'ta gençlere yönelik gerçekleşen terör saldırısının ardından İstanbul Beşiktaş'ta Çevik Kuvvet noktasına ve Kayseri'de askeri konvoya yapılan saldırıyı lanetlediklerini belirten Demir, "Yaşanan terör saldırıları ile Türkiye Cumhuriyeti'ni bölemezsiniz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'Ün biz gençlere ilettiği Gençliğe Hitabede söylediği gibi birinci vazifemiz, Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Ve Cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersek içinde bulunduğumuz vaziyetin imkan ve şerayetini düşünmeyiz. Çünkü muhtaç olduğumuz kuvvet damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Kirli planlarınıza asla izin vermeyeceğiz" diye konuştu.

TERÖR BİZİ KORKUTAMAZ

Terör saldırılarının yüce Türk milletini korkutamayacağını ifade eden Demir, "Hey terör örgütleri ve mensupları, sizden korkmuyoruz. Kirli planlarınıza bu ülkeyi dahil ettiremeyeceksiniz. Sürdüğünüz adi terör olaylarına karşı biz Atatürkçü gençler olarak mücadelemiz üniversitelerde ve liselerde örgütlenerek sürecek. Sizi döktüğünüz kanda boğacağız. Askerimize, polisimize ve sivil halkımıza yapılan saldırıları kınıyor ve tüm gücümüzle ülkemizin bütünlüğü için biz buradayız diyoruz" ifadelerinde bulundu.

Furkan Demir