Cihannüma Canik'te buluştu

TAKİP ET

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Bölge Toplantısı Canik'te yapıldı. İl Temsilcilerinin katıldığı toplantıda, Cihannüma'nın bir gönül birliği platformu olduğu vurgulandı.

Meşe Kültür Tesisleri'nde gerçekleştirilen Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Bölge Toplantısına Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Sinop ve Amasya İl temsilcileri, üst düzey bürokratlar, yönetim kurulu üyeleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.



AMAÇ, İNSANCA YAŞAM

Derneğin kuruluş amacı ve hedefleri hakkında değerlendirmenin yapıldığı toplantıda konuşan Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği İl Temsilcisi Rüstem Dinç, "Derneğimizin amacı, tüm insanlığın zaman ve mekandan bağımsız olarak ulaşmayı amaçladığı ortak hedefler olarak gördüğümüz adalet, ahlak, hikmet, hürriyet, barış, emniyet gibi temel insani değerler etrafında bir araya gelerek, dünyada ve Türkiye'de herkesin insanca ve haysiyetli bir yaşam sürmesini temin etmek için mücadele etmektir" dedi.



GÖNÜL BİRLİĞİ PLATFORMU

Dinç, "Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği, insanlığın ortak tarihi tecrübesinden süzülüp gelen yüksek ahlaki ve insani değerlerin her ortamda, her şartta, herkes için savunulmasını amaçlayan bir gönül birliği platformudur" diye konuştu. İl Temsilciliğini Rüstem Dinç'in yaptığı Samsun Şubesi yönetim kurulunda İrfan göz, Cihat Beşirli, İlker Efe, Musa Kır, İrfan Yetik ve Hasan Öztürk görev yapıyor.