Çin Takvimine Göre Gebelik Hesaplama ve Cinsiyet Belirleme

TAKİP ET

Bebek cinsiyeti öğrenmenin en kolay yolu ise, Çin takvimi ile cinsiyet hesaplama yöntemidir.

Hamileliğin hesaplanması konusunda yapılan birçok hesaplama yöntemi ile kaçıncı gebelik haftasında olduğunuzu öğrenmeniz kolaydır.

Gebelik haftasını öğrenip gebe olduğu kesinleşen adayların ikinci merakları ise bebeklerin cinsiyetlerini öğrenmektir. Bebek cinsiyeti öğrenmenin en kolay yolu ise, Çin takvimi ile cinsiyet hesaplama yöntemidir. Annenin yaşı ve hamile kaldığı ayın dikkate alınmasıyla hesaplanan cinsiyet hesabı, büyük bir kısım insan için doğru sonuç vermektedir.

Bebeğin cinsiyetini merak eden anneler, bu takvimi kullanıp ön görüleri gerçekleştiğinde doğru sonuç verdiği konusunda görüşlerini bildirmişlerdir. Bu nedenle her zaman merak edilen ve popüler olan gebelik hesaplama işlemi ile birlikte kullanılır.

Cinsiyet Hesaplama Güvenilir Mi?

Bebek cinsiyetini öğrenmenin en kesin yolu doğumdur. Ama bazı genetik testler de kesin olarak bebeğin cinsiyetini öğrenmenizi sağlar.

Bebeğin cinsiyetini ön gören bu hesaplamalar asırlardır kullanılmakta ve eğlence amaçlı olarak tercih edilmektedir. Çünkü yanılma oranları da vardır. Bu nedenle bebeğinizin cinsiyetini öğrenmek için doktorunuzun söylemesi ve buna göre karar verilmesi gerekmektedir.

Hangi Gebelik Haftasında Cinsiyet Belli Olur?

Genelde on dördüncü gebelik haftasından itibaren bebeğin konumunun uygun olması halinde cinsiyet tahmin edilebilmektedir.

Ayrıca bazı gebelik testlerinde de cinsiyetin belirlenmesi mümkün olmaktadır. Eğlenceli cinsiyet hesaplama yöntemlerinden olan Çin takvimi ya da Rus takvimi eğlence amaçlı olarak kullanılmaktadır.

Gebelik hesaplama Çin takvimi ya da Rus takvimini kullanıp siz de eğlenceli bir tahmin yapabilirsiniz.

Kaynak: www.gebelikhesapla.net