Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Açıklama, Yeni Yasaklar mı Geliyor!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin 'Yeniden kapanma olacak mı?' sorusuna "Bu mutasyonun inişli çıkışlı görüntüleri bizleri de karar almakta zorluyor. Mutasyonlu virüs konusunda bizde de son zamanlarda sıkıntı olduğu gözlemleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm şartları zorlayarak, mümkün olduğunca; restoranlar, cafeler, kuaförler ile şartları zorlayacağız. Aldığımız kararın arkasında durmayı zorlayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin 'Yeniden kapanma olacak mı?' sorusuna "Bu mutasyonun inişli çıkışlı görüntüleri bizleri de karar almakta zorluyor. Mutasyonlu virüs bizde de son zamanlarda sıkıntı var. Tüm şartları zorlayarak, mümkün olduğunca; restoranlar, cafeler, kuaförler ile şartları zorlayacağız. Aldığımız kararın arkasında durmayı zorlayacağız" dedi.

Cuma namazı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Restoran, kafe, kuaförler ile şartları zorlayacağız. Aldığımız kararın arkasında durmayı zorlayacağız.' dedi. Erdoğan ayrıca koronavirüs aşı tedariğiyle ilgili 'Çin'den den ikinci paketin gelmesi söz konusu olabilir. Mutabık olursak bir 50 milyon daha Çin'den alabiliriz.' dedi.

Yeni Yasaklar Olacak mı?

Biz tüm şartları zorlamak suretiyle mümkün olduğunda açıkladığımız yerlerle ilgili şartları zorlayacağız, aldığımız kararların arkasında durmaya çalışacağız. Netice almakta zorlanıyorsak vatandaşımızın sağlığını düşünmek suretiyle süreci devam ettireceğiz.
Aşı konusunda Çin'le anlaşmamız var. Aldığımız ve alacağımız aşılar devam ediyor. Almanya ile anlaşmamız da devam ediyor. Rusya ile anlaşmamız var. Görüşmelerimiz Sağlık bakanlıkları arasında devam ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Açıklama