Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Whatsapp'ı büyük ihtimalle ben de kapatacağım

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, CNN TÜRK'te Ne Oluyor programında Whatsapp sözleşmesini değerlendirdi. Kalın, "Alternatifler üretilecektir. Whatsapp'ı büyük ihtimalle ben de kapatacağım. " dedi.

Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, dış siyasetteki mücadele alanlarından iç politikadaki sıcak tartışmalara, gündeme ilişkin merak edilen başlıkları CNN TÜRK'te Ne Oluyor programında değerlendirdi. Kısıtlamaların devam edeceğini söyleyen Kalın, son günlerin en çok konuşulan olayı Whatsapp sözleşmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Whatsapp sözleşmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Alternatifler üretilecektir. Whatsapp'ı büyük ihtimalle ben de kapatacağım. Hangi bilgileri nereyle paylaşacak. Aslında bizim üzerimizden para kazanıyor, bir borsa değeri oluşturuyor. Şimdi bana bir şart getiriyor o zaman ben de kapatıyorum. BTK üzerinden görüşmeler devam ediyor diye biliyorum. Vatandaşlar kendiliğinden bir şey yapmaya başladı. Herkes kendisi karar verecektir, alternatifler üretilir.
Kapitalizmin özü tekelleşmedir. Serbest piyasa ekonomisi kurallarına göre işlemez. Her kapitalist üretici monopol olmak ister. Bir ürünü ben üreteyim ben satayım der." dedi.

Whatsappı büyük ihtimalle ben de kapatacağım