Darbecilerin üzerinden çıkan bir dolar Kurtlar Vadisi'nde! İşte o bölüm

TAKİP ET

15 Temmuz darbe girişimi sonrası gözaltına alınan FETÖ/PDY şüphelilerin üzerinde 1 dolar banknotlarla ilgili sırrı Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yıllar önce bir bölümünde işlemiş. Dizi de Safiye ve Cahit buldukları 1 dolar üzerindeki şifreyi çözerken görülüyor.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası gözaltına alınan FETÖ/PDY şüphelilerin üzerinde 1 dolar banknotlarla ilgili sırrı Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yıllar önce bir bölümünde işlemiş. Safiye ve Cahit buldukları 1 dolar üzerindeki şifreyi çözerken görülüyor. İşte o bölüm:

15 Temmuz darbe girişimi sonrası gözaltına alınan FETÖ/PDY şüphelilerin üzerinde 1 dolar banknotlar çıktı. İddialara göre: ‘F harfi’ Yüksek rütbeli askerleri ve FETÖ’nün il imamlarını, ‘J ve C harfleri’ düşük rütbeli FETÖ askerlerini, ‘E ve S’ harfleri ise FETÖ okullarında görevli eğitimciler ile akademisyenleri simgelediği ifade ediliyor. Kurtlar Vadisi Pusu'da yıllar önce 1 dolar sahnesi!

1 DOLARIN SIRRI NE?

FETÖ üyelerinden ele geçirilen "1 dolar"ın sırrı çözülüyor. FETÖ'cü darbe girişimi kapsamında gözaltına alınanlardan, arama yapılan yerlerden 1 dolarlık bankot çıkması dikkatleri çekti. Fethullah Gülen'in okuduğu iddia edilen "1 dolar banknotlar", darbe soruşturmasının delilleri arasına eklendi.