Din görevlilerinden Başkan Şahin'e teşekkür

TAKİP ET

Bilindiği gibi Bafra Belediyesi okul ve cami bahçelerinin çevre düzenlemeleri, çocuk oyun grupları kurması ve parke taşı döşemeleri ile takdir toplamıştı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e eğitim camiasından sonra Din görevlilerinden de teşekkür geldi. Bafra Din görevlileri Derneği Başkanı İsmail Hakkı Sipahi ve yönetim kurulu üyeleri Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti. Yeni göreve seçilen başkan Sipahi ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerinde yaptıkları açıklamada “ Belediye Başkanımız Zihni Şahin’e camilerimize yaptığı hizmet ve katkılardan dolayı teşekkür etmek ve yeni yönetim kurulu olarak nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Başkanımız her zaman olduğu gibi bizlere çok yakın ilgi gösterdi ve misafir etti. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Öncelikle Din Görevlileri Derneğimize bu nazik davranışları için Başkan İsmail Hakkı Sipahi ve yönetim kurulu üyeleri şahsında çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Okullarımız ve camilerimiz çok önemli kurumlardır. Öğretmenlerimiz ve din görevlilerimiz önemli görevler yapmaktadır. Şahsım ve Bafra Belediyesi olarak her zaman eğitim camialarımızın yanında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Okul ve cami bahçelerimizde çok önemli çalışmalar yaptık. Çevre düzenlemeleri gerçekleştirdik. 16.000 metrekare dekoratif parke taşı 2.500 metrekare bordur hibe ettik. Çocuk oyun grupları kurduk. Malzeme yardımlarında bulunduk. Çeşitli etkinlikleri birlikte organize ettik. Destekler verdik. Bafra’mızın her alanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.” Dedi.