Domino's Pizza'dan kadınlara en tatlı armağan!

TAKİP ET

Domino's Pizza, Dünya Kadınlar Günü'nde müşterilerini tatlı bir sürprizle karşılıyor. Domino's, 8-10 Mart tarihleri arasında 3 Al 1 Öde kampanyasıyla dominos.com.tr ya da mobil uygulama üzerinden Efsane veya Meşhur pizza siparişi verenlere, KitKat'lı çikolatalı pizza hediye ediyor. Sıcak pizza hamuru üzerinde, Nestlé Chokella ve KitKat parçacıkları ile hazırlanan çikolatalı pizza, lezzetiyle tüm tatlılara meydan okuyor.

Domino’s Pizza, ilk kez bir marka ile işbirliğine girerek, en sevilen iki lezzeti bir araya getiriyor. Sıcacık pizza hamuru ve çikolatayı yepyeni bir üründe buluşturan Domino’s, Nestlé Chokella üzerine Nestlé KitKat parçacıklarıyla hazırlanan pizzasıyla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çikolata tutkunu kadınlara tadına doyulmaz bir sürpriz yapıyor.

8-10 Mart tarihleri arasında 3 Al 1 Öde kampanyasıyla dominos.com.tr ya da mobil uygulama üzerinden pizza siparişi verenlere, KitKat’lı çikolatalı pizza Ye-Kazan uygulamasından hediye geliyor.

Ye-Kazan uygulaması mobil uygulama ya da internetten 5 kez sipariş verildiğinde, 6’ncı siparişte 1 adet orta boy pizza ücretsiz olarak geliyor. Böylece Domino’s, pizza tutkunlarının diledikleri kadar yiyebilmelerini sağlıyor.

Yalnızca 3 gün sürecek bu doyumsuz kampanyanın tadını çıkarmak için dominos.com.tr’ye girerek, Domino’s pizza seçeneklerinden Tek Tıkla sipariş verebilir, yanında çikolatalı pizzanızı da hiç ücret ödemeden alabilirsiniz. Üstelik gününüze enerji, keyif ve tat katacak tüm Domino’s lezzetleri 30 dakika içinde kapınızda!

Domino’s Pizza hakkında

1960 yılında ABD’de kurulan Domino’s Pizza, bugün dünyada 85 ülkede toplam 14 binden fazla restoran işletiyor ve 2018 itibarıyla yıllık perakende satışları 13,5 milyar ABD Doları’nı aşıyor. Domino’s Pizza, ülkemizdeki faaliyetlerini 22 yıldır sürdürüyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 68 ile yayılmış 535 şubesi, Gebze, İzmir, Ankara ve Gaziantep’teki fabrikalarıyla Türkiye pizza endüstrisine öncülük ediyor. İnovasyon alanındaki yatırımları sayesinde, Domino’s Pizza’nın Türkiye’deki evlere servis cirosunun yüzde 55’ini, dijital kanallardan alınan siparişler oluşturuyor. Domino’s Pizza’nın lezzet yolculuğu, dalında kızarmış olgun domateslerinin titizlikle hasat edilmesiyle başlıyor. Gizli baharat formülü ile harmanlayarak ürettiği nefis pizza sosunu, İtalyan mozzerella üretim teknikleriyle ürettiği mozzerella ile birleştiriyor. Pizzalarda sucuk, sosis pepperoni, jambon gibi zengin şarküteri ürünleri kullanılıyor.

Dominos Pizzadan kadınlara en tatlı armağan