Ebeler Haftası Liv Hospital Samsun'da Coşku İle Kutlandı

TAKİP ET

Liv Hospital Samsun tarafından anne ve çocuk sağlığının koruyucusu, gebelik ve doğum sürecinde en zor ve en mutlu anlarında yol arkadaşı olan ebelerin haftası kutlandı.

Liv Hospital Samsun’da yapılan Ebeler Haftası Kutlandı. Genel Müdür Yardımcısı Hatice Bulut, Hasta Bakım Hizmetleri Müdürü Deniz Atmaca, İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Büşra Sezgin ve Kurumsal İletişim Müdür Yardımcısı Dilara Kazancı’nın katıldığı kutlamada ebelere isimlerinin yazılı olduğu ve ebelik sembolü bulunan tişörtler, bebeklerle ebelerin fotoğraflarının illüstrasyon halini çerçevelenmiş şekilde hediye edildi. Hastane yönetimi ebelerle sohbet edip, talep ve önerilerini de dinledi. 


Hastane tarafından yapılan açıklamada “Annelerin hem kendi sağlıkları hem de çocuk gelişimi konularında bilinçlenmelerine vesile olan ebelerimiz, bu yönleriyle toplum sağlığı açısından da son derece büyük bir sorumluluk üstlenmektedirler. Bu duygu ve düşüncelerle sağlık hizmetlerinin vazgeçilmez unsuru olan ebelerimizin 21-28 Nisan Ebeler Haftasını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” denildi.

Ebeler Haftası Liv Hospital Samsunda Coşku İle Kutlandı