Eczacılar bugün neden saygı duruşunda bulunuyor!

TAKİP ET

Eczacılar pandemide kaybettikleri meslektaşları için anma töreni düzenliyor. Eczacılar 11 Mart 2022 Cuma günü Saat 11:00'de 1 dakikalık saygı duruşunda bulunacak.

Eczacılar pandemide kaybettikleri meslektaşları için anma töreni düzenliyor. Eczacılar 11 Mart 2022 Cuma günü Saat 11:00’de 1 dakikalık saygı duruşunda bulunacak.

Samsun Eczacı Odası Başkanı Onur Ferhat Karacan, pandeminin ikinci Yıldönümünde Pandemide kaybettikleri meslektaşları için saygı duruşunda bulunacaklarını söyledi.

Ön saflarda yer aldılar
Başkan Karacan açıklamasında, "Türkiye’de ilk COVID-19 vakasının görüldüğünün açıklandığı 11 Mart 2020 tarihinin üzerinden tam 2 yıl geçti.
Eczacılarımız, birinci basamak sağlık çalışanları olarak COVID-19 mücadelesinin ön saflarında yer aldılar ve kesintisiz bir şekilde sağlık danışmanlığı ve ilaç temini hizmetini verdiler.

Pandemide kaç eczacı hayatını kaybetti!
11.03.2020 tarihinden bu yana 76 meslektaşımızı, 24 Eczane teknisyenimizi ve 2 Oda çalışanımızı bu mücadelede kaybettik.
Pandemi nedeniyle kaybettiğimiz meslektaşlarımızı, eczane teknisyenlerimizi, oda çalışanlarımızı 11 Mart 2022 Cuma günü Saat 11:00’de Türk Eczacıları Birliğinde, Bölge Eczacı Odalarımızda, eczacı olarak görev yaptığımız yerlerde, eczanelerde, hastanelerde, üniversitelerde, kurumlarda gerçekleştireceğimiz 1 dakikalık saygı duruşu ile anacağız." denildi.
 

Eczacılar bugün 1 dakikalık saygı duruşunda bulunacak