Eda ile Esat evliliğe ilk adımı attı

TAKİP ET

Asistan Doktor Eda Gökdağ ile iş insanı Esat Kasap düzenlenen muhteşem nişan merasimi ile evliliğe ilk adımı attılar.

19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Doğum Bölümü'nde görevli Asistan Doktor Eda Gökdağ, İlkadım İlçe Başkan Yardımcısı Ersin Kasap'ın kardeşi, Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsunspor Basketbol Şubesi Başkan Yardımcısı, İş İnsanı Esat Kasap ile Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda düzenlenen muhteşem merasim ile nişanlandı. 
Davetlilerin alkışları eşliğinde salona giren Eda ve Esat çifti ilk danslarını yaptıktan sonra nişan yüzükleri takıldı. 

Genç çiftin nişan yüzüklerini, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Muharrem Kayan, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin ve aile büyükleri takarak kurdelesini kestiler. 
Kurdale kesiminin ardından nişan pastalarını kesen Eda ve Esat daha sonra tebrikleri kabul etti. 
Bu mutlu günlerinde kendilerini yanlız bırakmadıkları için davetlilere teşekkür eden Gökdağ ve Kasap ailesi büyükleri, "Mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır, üzüntüler paylaşıldıkça azalır. Siz değerli davetliler bu mutlu günümüzde bizleri yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyoruz" dediler.


Eda ve Esat çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileyen AK Parti İlkadım ilçe Başkanı Mücahit Erbin ise, "AK Parti Samsun İl Başkan yardımcımız Muharrem Kayan ile birlikte kıymetli dostumuz Ersin Kasap'ın kardeşi Esat Kasap ile Eda Gökdağ kardeşlerimizin nişan merasimlerine ilçe yönetimi olarak katılım gösterdik. Genç çifte evlilik için attıkları ilk adımlarında mutluluklar diliyorum. Rabbim tamamına erdirir inşallah. Hayırlı olsun" temennisinde bulundu.


Nişan merasimi fotoğraf çekimi ve yemek ikramı ile son buldu.

Eda ile Esat evliliğe ilk adımı attı